معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در شرایطی که ویروس جدیدی به نام کرونا همراه زندگی ما شده است تداوم آموزش اصلی مهم برای ادامه مسیر زندگی به همراه این ویروس است.

به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، سیدجواد حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش در آیین نمادین بازگشایی مدارس در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در مدرسه دخترانه جمیله متقیان میلانی مشهد گفت: تراز، قد و دیوار هر جامعه به اندازه تراز، قد و دیوار مدارس همان جامعه است بنابراین پیشرفت و توسعه جامعه در ارتباط نزدیک با مدرسه و امر آموزش است.
او با بیان این که نظام تعلیم و تربیت یک نظام زیربنایی و سرمایهگذاری است افزود: با توجه به تاثیرات دگرگونکننده و بنیادین ناشی از شیوع بیماری کووید۱۹ در همه زمینهها در سطح جهان، حوزه آموزش نیز همانند سایر حوزهها در معرض سریعترین، همهگیرترین و اساسیترین تغییرات قرار گرفت.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: طبق نظریه جامعهشناسان به جامعه دچار این شرایط، جامعه توفانزده میگویند که دچار تغییرات توفانی و گسترده هستند و به تبع این تغییرات، استرس و نگرانی در این جامعه به میزان بالایی وجود دارد بنابراین آموزش در بحران و بحران در آموزش دو بخش عمده حادث شده در چنین جامعهای است.
بیشتر بخوانید
حسینی بیان کرد: در چنین شرایطی چند اصل مهم ملاک عمل است که شامل ضرورت تداوم آموزش با کرونا، همهگیر شدن آموزش، ضرورت عدالت آموزشی و استفاده موثر و بهره درست از فرصت استفاده از فناوریهای نوین و ترویج آموزش دیجیتالی میشود که باید رعایت شود.
او تصریح کرد: در این شرایط، انعطافپذیری و تهیه اطلس یادگیری و پذیرش مدرسه به عنوان کانون اصلی تعلیم و تربیت از مواردی است که باید رعایت شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تحولآفرینی برمبنای سند تحول بنیادین، اصل سلامت محوری و اعمال آموزشهای لازم به دانشآموزان از دیگر اصولی است که باید مورد نظر قرار گیرد.
حسینی اظهار کرد: ۶۳ درصد مدارس کمتر از ۱۰۰ دانشآموز و ۲ درصد کمتر از ۵۰ نفر دانشآموز دارند همچنین هم اکنون ۳۵ درصد مدارس دارای بیش از ۱۰۰ دانشآموز و گروهبندی دانشآموزان در این مدارس برای ادامه امر تعلیم و تربیت لازم است.
او افزود: نظام تعلیم و تربیت امسال ۲۵ بستر تحولی آماده کرده است.
انتهای پیام//ف.ح
منبع؛ ایرنا