عرضه ۲۵ درصد تولید مرغداری‌های استان سمنان در بازار بومی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: برای حفظ ثبات قیمت و تامین نیاز مردم استان سمنان به گوشت مرغ مقرر شد هر مرغداری فعال در استان ۲۵ درصد تولید خود را در داخل استان عرضه کند.

او افزود: ۴۰۰ مزرعه پرورش مرغ گوشتی در استان سمنان فعال است که ظرفیت اسمی این واحد‌ها تولید ۱۰ میلیون قطعه در هر دوره است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اظهار داشت: هر دوره جوجه ریزی به طور متوسط هشت هفته به طول می انجامد و در هر واحد مرغداری در سال چهار دوره جوجهریزی انجام میشود.

حمیدرضا حسینی اظهار داشت: مرغ تولیدی در استان مازاد بر نیاز استان است و ۲۰ درصد تولید مرغ استان جوابگوی نیاز است و مابقی مرغ تولیدی استان سمنان در بازار استان‌های همجوار مانند تهران عرضه میشود.

او با بیان اینکه ظرفیت اسمی تولید سالانه مرغداری‌های استان سمنان ۴۰ میلیون قطعه است، افزود: پنج ماه نخست امسال ۲۷ درصد ظرفیت اسمی واحد‌های مرغداری جوجهریزی شد.

حسینی گفت: پنج ماهه نخست امسال ۱۰میلیون و ۵۲۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان سمنان انجام شد و میزان جوجهریزی امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کمی کاهش داشته است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اضافه کرد: نوسانات قیمت در بازار مانند نوسان قیمت نهاده و شیوع کرونا در کاهش جوجهریزی در پنج ماه نخست امسال موثر بوده است.

او در پایان گفت: ۶۹۳ مجوز بهداشتی حمل جوجه در پنج ماه نخست امسال در استان صادر شد.

انتهای پیام / م