۳ نفر در استان کرمانشاه در اثر ویروس کرونا جان باختند

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مهدی محمدی رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد کرونا کرمانشاه گفت:در شبانه روز گذشته ۱۷ بیمار مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدند که جمع موارد مثبت بستری به سه هزار و ۶۶۷ نفر رسید.

او افزود: هم اکنون ۲۰۵ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان کرمانشاه بستری هستند.

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد کرونا کرمانشاه بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته سه نفر از هم استانی‌ها در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع موارد فوت از ابتدای اپیدمی تاکنون در استان کرمانشاه ۵۳۰ نفر رسید.

او افزود: از ابتدای شروع اپیدمی تا کنون در استان ۱۱ هزار و ۳۱ نفر بستری و ۱۰ هزار ۲۹۹ نفر نیز بهبود یافته  اند و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

او ادامه داد:در ۲۴ ساعت گذشته ۴۶ بیمار مشکوک در بیمارستان‌های استان کرمانشاه بستری شده و ۴۳ نفر نیز پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شده‌اند.
انتهای پیام/ز