بهورز، نام آورترین محافظ گمنام سلامت
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به مناسبت ۱۲ شهریورماه روز بهورز گفت:  این روز را به تمامی بهورزان زحمتکش عرصه بهداشت و درمان تبریک می گویم ،بهورزان ، نام آورترین محافظ گمنام سلامت هستند.


او ادامه داد: نظام سلامت ایران در جهان را با نام بهورز می‌شناسند. محافظان سلامت که از دل مردم برآمده اند، کوچه پس کوچه‌های روستا و همه اهالی را به نام می‌دانند، و سنگر‌های دفاع از سلامت را نه در خانه بهداشت، که در کنج اتاق‌ها و کومه‌های مردمشان می‌بندند.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بهورزان همچون مویرگ‌هایی که مواد غذایی و اکسیژن را با ظرافت و سخاوت در اختیار سلول‌های بدن قرار می‌دهند، خدمات سلامت را به تک تک مردم می‌رسانند و تا اطمینان از دریافت خدمات تعریف شده، دست از پیگیری نمی‌کشند.

چنگیز ادامه داد: کاهش مرگ و میر مادران و کودکان، ارتقای سواد سلامت مردم تنها نمونه‌هایی از دستاورد‌های ارزشمند خدمات بهورزان است، که نامشان با عدالت، کارآمدی، سادگی، و در عین حال، ثبات و پیوستگی در خدمت گره خورده است.

او گفت: باید به بنیانگزاران نظام نوین سلامت ایران، که خالق بهورزی بودند درود فرستاد و برای فزونی و موفقیت کسانی که قدم در این راه می‌نهند تا با هرس کردن و تقویت این شجره طیبه، سهمی در بالندگی و تکامل آن داشته باشند دعا کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: بهورزان عزیز و زحمتکش استان اصفهان! به نمایندگی از جامعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و در کمال فروتنی از شما به خاطر نقش بزرگی که در کاهش بیماری‌ها و مراقبت موثر از مردم دارید سپاسگزارم و امیدوارم سلامتی و شادکامی جاودان کمترین پاداشی باشد که خدای مهربان در برابر خدمت مستمر شما به خلق او نصیبتان می‌فرماید.
 
انتهای پیام/ی