برق خانوار‌های کم مصرف در مهاباد رایگان می‌شود

احمدی مدیرشرکت توزیع برق شهرستان مهاباد با اشاره به مصوبه هیئت دولت مبنی بر رایگان شدن برق خانوار‌های کم مصرف، در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار داشت: این تخفیف صرفا شامل سکونت گاه‌های دائمی درحال بهره برداری شهری و روستایی و هم چنین سکونتگاه‌های عشایری است.

احمدی افزود: مشترکانی که ۲۰۰ کیلو وات مصرف می‌کنند اگر این مصرف را به ۱۰۰ کیلووات کاهش دهند، از برق رایگان بهره مند می‌شوند.

او ادامه داد: متناسب با تعرفه هر منطقه، میزان مصرف مشترکان محاسبه شده و براساس آن پاداش لحاظ می‌شود که میزان آن در قبض برق به عنوان خوش مصرفی وکم مصرفی اعلام خواهد شد.


بیشتربخوانید


مدیرشرکت توزیع برق شهرستان مهاباد تصریح کرد:مشترکانی که در گروه خوش مصرف‌ها قرار دارند و نسبت به دوره مشابه سال قبل انرژی برق کمتری استفاده کرده‌اند پاداش خوش مصرفی دریافت خواهند کرد.

احمدی بیان کرد:سکونت گاه‌های خالی از سکنه و غیردائم نظیر باغ و ویلا‌ها مشمول این تخفیف نیستند.

انتهای پیام/ه