رتبه نخست مازندران در تولید گوشت سفید و ذخایر دریایی کشور

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،احمد حسین‌زادگان استاندار مازندران در رونمایی از طرح تولید بیوسیلاژ از ضایعات آبزیان و طیور  با بیان اینکه مازندران در تولید گوشت سفید و ذخایر دریایی رتبه نخست را در کشور دارد، گفت: ماهیان سردآبی و گرمابی و خاویاری زیادی در استان داریم که برای تامین مواد مورد نیاز و خوراک آن از خوراک دام و طیور می‌توان استفاده کرد.

او افزود: با توجه به اینکه قطب صنعت دام و طیور و شیلات در کشور هستیم و این امر از اهمیت بالایی برای ما برخوردار بوده ،کار‌های تحقیقاتی می‌تواند موثر باشد.

حسین‌زادگان گفت: فعالیت‌ها اگر براساس یافته‌های تحقیقاتی و علمی باشد هم در کیفیت تاثیرگذار بوده هم هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند.

او افزود: با توجه به اینکه امسال با عنوان سال جهش تولید نامگذاری شده باید به سمت و سوی روش‌های نو و جدیدی پیش رویم تا  هم هزینه‌ها کاهش یافته و هم تامین مواد اولیه برای تولیدکننده به صرفه باشد.

به مناسبت بزرگداشت هفته دولت طرح تولید بیوسیلاژ از ضایعات طیور و آبزیان با حضور استاندار و مسئولان استانی بخش کشاورزی و شیلاتی مازندران در پژوهشکده اکولوژی دریای خزر به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/س