تلاش برای کاهش جمعیت کیفری زندان ها

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، محمدرضا حبیبی رییس کل دادگستری استان در حاشیه بازدید سرزده از دو حوزه قضایی نایین و کوهپایه به زندان نایین رفت و از نزدیک با مسؤولان و مددجویان این زندان دیدار و گفت و گو کرد و با ابراز خرسندی از وضعیت و عملکرد مطلوب در این زندان در جمع زندانیان گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی که قوانین و مقررات آن برگرفته از شریعت اسلام است هدف از مجازات زندان تربیت و بازپروری مجرم برای بازگشت به زندگی شرافتمندانه به دور از هر گونه لغزش و خطای مجدد است و نه انتقام جویی از زندانیان.
 
  او تاکید کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر زندان‌های استان اصفهان با نوآوری و ابتکار در زمینه حرفه آموزی و اشتغال و فعالیت‌های فرهنگی برای مددجویان گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته تا علاوه بر تحقق این هدف مهم زمینه کار و فعالیت و نیز کمک مالی به خانواده‌های زندانیان حین و پس از تحمل حبس فراهم گردد.

 رییس کل دادگستری استان عملکرد قضات حوزه‌های قضایی شرق اصفهان را در اجرای دستورالعمل‌های کاهش جمعیت کیفری زندان خوب ارزیابی و افزود: آمار پایین زندانیان در زندان نایین که درصد بیشتر آمار موجود آن نیز به دلیل گلوگاه بودن این شهرستان در ترانزیت و حمل مواد مخدر، به زندانیان اینگونه جرایم اختصاص یافته است که اکثراً هم غیربومی هستند حاکی از عملکرد قابل قبول قضات در جلوگیری از ورودی و نیز کاهش آمار آن دارد.

حبیبی ادامه داد: در زندان نایین با آماری نزدیک به صفر کمترین زندانی با موضوع مهریه وجود دارد و این علاوه بر تلاش همکاران قضایی در کنترل این آمار حکایت از خصوصیت خوب اجتماعی و اخلاقی مردم خطه کویر در زندگی‌های مشترک دارد.

رییس کل دادگستری استان در بازدید از دادگستری نایین و دادگاه بخش کوهپایه ضمن ارزیابی عملکرد، برای برخی نیاز‌های عمرانی و تجهیزاتی این دو مجموعه اعتباراتی تخصیص داد.
 
انتهای پیام/ی