ترامپ زنی را ۱۱۴ سال پس از مرگش عفو کرد
ترامپ زنی را ۱۱۴ سال پس از مرگش عفو کرد

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه سی‌ان‌ان، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، زنی را که سال ۱۸۷۲ به علت رأی دادن غیرقانونی دستگیر شده بود، عفو کرد.

او در مراسمی در کاخ سفید به مناسبت صدمین سالگرد تصویب متمم ۱۹ قانون اساسی آمریکا با حضور همسرش ملانیا ترامپ حکم عفو سوزان بی. آنتونی را امضا کرد.

رئیس جمهور آمریکا گفت: «من یک عفو مطلق و کامل را برای سوزان بی. آنتونی امضا خواهم کرد. او هرگز مورد عفو قرار نگرفت. چرا این همه طول کشیده است؟»

ترامپ زنی را ۱۱۴ سال پس از مرگش عفو کردسوزان بی. آنتونی

خانم آنتونی در سال ۱۸۷۲ به جرم «رای دادن غیرقانونی» بازداشت و جریمه شده بود. وی ۱۴ سال قبل از تصویب متمم ۱۹ قانون اساسی آمریکا که به زنان حق رای اعطا می‌کرد، درگذشت.

این اقدام ترامپ در آستانه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا صورت می‌گیرد. او که بر اساس نظرسنجی‌ها اقبال کمتری نسبت به جو بایدن، رقیب انتخاباتی خود، دارد، برای جلب نظر رای‌دهندگان دست به هر کاری می‌زند و حتی از تصمیمش برای مذاکره با ایران در صورت پیروزی در انتخابات خبر داده است.

انتهای پیام/