رئیس کل دادگستری گلستان:
نگاه حفاظت نگاه پدرانه است
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، هادی هاشمیان رئیس کل دادگستری گلستان در دیدار با کارکنان حفاظت و اطلاعات استان گفت: تکلیف نظارت، وظیفه قانونی و شرعی حفاظت و اطلاعات استان است و در این راستا مهم‌ترین اصل، اصلاح و حفظ همکاران و سالم سازی داخل دستگاه است.

هادی هاشمیان با تاکید بر این که نگاه حفاظت نگاه پدرانه است افزود: باید تلاش ما بر حفظ همکارانی باشد که درمعرض خطرند و از طریق تذکر از انحراف آنان جلوگیری شود، اما اگر تذکر‌ها کارساز نبود قاطعانه با تخلف در دستگاه قضایی برخورد می‌کنیم.

وی گفت: دومین اولویت حفاظت و اطلاعات دادگستری برخورد با کسانی است که به نام دستگاه قضایی و در پوشش وکیل و قاضی، کارچاق کنی می‌کنند و از دادگستری و همکاران نجیب و سالم ما آبرو می‌برند که خوشبختانه حفاظت استان عملکرد قابل قبولی در این بخش داشته است.

رئیس کل دادگستری گلستان در ادامه سخنان خود از حفاظت و اطلاعات استان خواست: علاوه بر عمل به تکالیف نظارتی خود، از روسای دادگستری‌ها و دادستان‌ها نیز بخواهند بر زیرمجموعه نظارت کنند.

هادی هاشمیان افزود: در مجموع حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، عملکرد قابل قبولی داشته است و امیدواریم با ادامه این روند شاهد ابتکار عمل و تلاش‌های این مجموعه برای ارتقای سلامت دادگستری و جلوگیری از فعالیت کارچاق کن‌ها باشیم.

پایان این مراسم رییس کل دادگستری استان با اهدای لوح از کارکنان مجموعه حفاظت و اطلاعات دادگستری استان تقدیر کرد.

انتهای پیام/فا