طرز تهیه شامی کباب لرستان

طرز تهیه شامی کوو خرم آباد

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شامی کباب از غذا‌های اصیل خرم آباد است که طرفداران بسیاری دارد و یک غذای نسبتا ترش و خوشمزه است. در این شهر داخل شامی کباب سیب زمینی نمی‌ریزند، اما در بعضی از دستور‌های پخت، سیب زمینی هم وجود دارد.

طرز تهیه این غذای معروف و محلی با شامی‌های معمولی تفاوتی ندارد، فقط مواد به‌کاررفته در سس آن اندکی با شامی‌های معمولی متفاوت‌تر است. برای تهیه سس این نوع شامی از رب انار استفاده می‌شود که اندکی‌ترش مزه می‌شود.

مواد لازم:

- رب انار نصف لیوان
- سبزی شامی ۲۵۰ گرم
- آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز دو عدد
- گردو چرخکرده یک لیوان
- تخم مرغ یک عدد
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا پیاز داغ درست کرده و بعد کمی زردچوبه اضافه می‌کنم سپس مقداری از گردوی چرخ کرده و رب انار را به پیاز داغ اضافه می‌کنیم همچنین مقداری از سبزی شامی را اضافه کرده اندازه یک و نیم لیوان آب به مواد اضافه می‌کنیم و زیر اجاق را کم کرده می‌گذاریم تا روغن گردو در بیاید و سپس در ظرفی جداگانه گوشت چرخ کرده است.

مقداری گردوی چرخ کرده، سبزی شامی، یک عدد تخم مرغ، یک عدد پیاز رنده شده، نمک و فلفل و زرد چوبه و مقدار دو قاشق غذا خوری آرد نخود چی را به موارد اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم.

سپس گوشت‌های شامی را گرد گرد در آورد و در روغن سرخ می‌کنیم سه قاشق غذا خوری رب انار و دو لیوان آب به این محلول اضافه کرده آن‌ها را خوب به هم می‌زنیم.

در آخر گوشت‌ها را به آب شامی که از قبل درست کردیم می‌ریزیم و می‌گذاریم به مقدار نیم ساعت با حرارت کم جا بیافتد، چون این غذا به خاطر رب انار ترش است در آخر به میزان دلخواه و ذایقه شما شکر به مواد اضافه می‌کنیم. غذای شما آماده است. نوش جان.

منبع: تبیان

انتهای پیام/