آش یخ یک غذای خوشمزه برای روز‌های گرم تابستان + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش یخ، یکی از انواع غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی است. مردم تبریز این آش محلی را به عنوان پیش غذا و همچنین به عنوان افطار در ماه مبارک رمضان سرو می‌کنند. بر خلاف طبخ تمام آش ها، که به صورت داغ و در فصول سرد سال آماده و سرو می‌شود؛ با توجه به اسم خاص این آش، مردم محلی این آش یخ را به صورت سرد و خنک در فصول گرم و با تکه‌های یخ داخل آش سرو می‌کنند.

این آش در میان مردمان تبریز بسیار معروف و پرطرفدار است و با مواد اولیه ساده و دردسترس و در زمان بسیار کوتاهی آماده و طبخ می‌شود. می‌توانید با طبخ این غذای ساده، این آش محلی را برای وعده عصرانه و یا حتی شام در منزل طبخ نمایید و از طعم و تفاوت سرو آن به به عنوان آش محلی لذت ببرید.

مواد لازم

برنج: ۱۵۰ گرم
سبزی‌های (جعفری، گشنیز، تره، ترخون و برگ چغندر): ۵۰ گرم
سیر: ۳ حبه
یخ: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل پخت

برنج را شسته و به مدت ۳ ساعت خیس کنید.

سبزی‌ها را آماده و خرد کنید.

سپس سبزی‌ها را به برنج اضافه و بر روی حرارت ملایم بگذارید.

بعد از جوشیدن برنج، ادویه‌ها و سیر رنده شده را نیز به ظرف اضافه کنید.

بعد از حدود یک ساعت حرارت را خاموش کنید.

سرو این آش، به همراه قطعه‌های کوچک یخ و سرد  است.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/