توسعه پایدار ورونق گردشگری با ایجاد آزادراه خرم‌آباد-اراک در لرستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، سید امین قاسمی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان ، اظهار داشت: در سنوات گذشته به دلیل عبور آزادراه خرم‌آباد-اراک و برخورد این طرح با چند اثر تاریخی، موانع و مشکلاتی بوجود آمده که در چند نقطه موجب توقف این طرح شده است.

او با اشاره به اهمیت این طرح و لزوم اتمام آن افزود: در همین راستا و با هدف رفع موانع و مشکلات موجود از رؤسای پژوهشگاه میراث فرهنگی و همچنین پژوهشکده باستان‌شناسی دعوت کردیم تا به همراه کارشناسان استان، در تاریخ هشتم مرداد ماه ۱۳۹۹ به صورت میدانی محل را مورد مطالعه و کارشناسی قرار دهند.

قاسمی خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن بحث توسعه و لزوم اجرای این طرح بزرگ در آینده نزدیک مطالعات باستان‌شناسی این طرح به سرانجام برسد تا هر چه سریعتر مردم از مزایای آن بهره‌مند شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با اشاره به اهمیت ایجاد این آزاد راه و تاثیر مستقیم آن بر توسعه پایدار و رونق گردشگری استان، خواستار رفع موانع، با در نظر گرفتن اهمیت و ماهیت فرهنگی تپه‌های تاریخی شد.

بهروز عمرانی رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی نیز در این باره گفت: جهت بررسی دقیق‌تر و ارائه راهکار اجرایی و عملیاتی به نقشه‌های توپوگرافی دقیق‌تری از محل تداخل آزاد راه با تپه‌های تاریخی رمضان و آهنگران نیاز داریم، تا پس از بررسی توسط کارشناسان مربوطه، بهترین راهکار ممکن با کمترین میزان خسارت به آثار، ارائه شود.

روح الله شیرازی رئیس پژوهشکده باستان شناسی نیز ضمن تاکید بر حفظ این آثار یادآور شد: این بازدید میدانی در محل تداخل آزاد راه با تپه‌های تاریخی آهنگران و رمضان و پیرو جلسه هفتم مردادماه امسال، شورای فنی وزارت میراث فرهنگی کشور انجام شده است. شیرازی گفت: هدف ما حفظ تپه‌های تاریخی و نیز اجرای طرح آزادراه به صورت توأمان است که جهت نیل به این اهداف، کارشناسان پژوهشکده باستان شناسی در کوتاه‌ترین زمان، طرح پیشنهادی ارائه شده از سوی کارشناسان استان را مورد بررسی و اعلام نظر قرار خواهند کرد.

انتهای پیام/م