در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
بازگشت ۴ ساله هزینه احداث نیروگاه خورشیدی در منازل

محمدمهدی صمدی مدیر عامل شرکت دانش بنیان  پرتو انرژی ایرانیان در گفت و‌گو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۵ تا به امروز در مراحل طراحی، تاسیس و اجرا بیش از ۵۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور حضور مستقیم داشتیم  و فعالیت‌های مهمی در حوزه سیاستگذاری راهبردی و فنی  انجام داده ایم.

صمدی بیان کرد: در حال حاضر علاوه بر سهام چندین نیروگاه و مزرعه خورشیدی، به عنوان شریک و سهامدار کارخانه تولید سیلیکون، کارخانه نوآوری شیراز، باشگاه کسب و کار دانش بنیان شریف و گروه توسعه کسب و کار دانش بنیان دانشگاه آزاد فعالیت داریم.

مدیر عامل این شرکت گفت: اعتقاد داریم برای بهترین بودن باید دائم به روز باشیم  و نکته مهم اینکه ما  با خودمان رقابت می‌کنیم.

صمدی بیان کرد: نیروگاه‌های خورشیدی قطعا برای منازل خیلی مفید است و هزینه راه اندازی آن در مدت زمان  ۴ ساله بر می گردد. به طور مثال یک مساحت ۶۰ مترمربع هزینه حدود ۵۰ میلیون برای فرد دارد که در عرض ۴ سال بازگشت خواهد داشت.

انتهای پیام/