فعالیت مجازی کتابخانه‌های عمومی اصفهان افزایش می‌یابد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،امیر هلاکویی سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان بیان کرد: تعطیلات تابستان به ویژه در شرایطی که به علت شیوع ویروس کرونا امکان حضور مردم در مرکز‌های پر رفت و آمد وجود ندارد، بهترین فرصت برای کتاب‌خوانی و استفاده از خدمات کتابخانه‌ها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است.

او گفت: در حوزه فعالیت‌های فرهنگی نیز، چون دیگر امکان حضور مردم مانند گذشته برای برنامه‌های جمعی از جمله نقد و بررسی کتاب، نشست‌های کتاب‌خوانی و گروه‌های مطالعاتی وجود ندارد، مقرر شد فعالیت‌های مجازی کتابخانه‌ها بیشتر شود که در این راستا تاکنون پویش‎‌های کتاب‌خوانی و معرفی کتاب، تهیه روزنامه دیواری و مسابقه‌های نقاشی برگزار شده است.

هلاکویی در ادامه از برگزاری جشنواره کتابخانه رضوی به عنوان مهم‌ترین برنامه‌های کتابخانه‌ها در فضای مجازی یاد کرد و اظهار داشت: این جشنواره امسال با وجود تعطیلی کتابخانه‌ها به علت بیماری کرونا، ۲۰۰ درصد رشد داشت.

او همچنین بیان کرد: ۱۲۰ هزار نفر امسال در جشنواره کتابخانه رضوی اصفهان شرکت کردند و این استان رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داد که از نظر تعداد شرکت کنندگان یک رکوردشکنی هم به شمار می‌آید.

هلاکویی افزود: مخزن‌های کتابخانه‌ها به علت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا بسته است و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به کتابداران، کتاب مورد نظر خود را تحویل بگیرند و پس از مطالعه و برگشت آن، در فقسه قرنطنیه کتابخانه قرار دهند تا پس از ۲ تا ۳ هفته دوباره در مخزن کتابخانه گذاشته شود.

او در مورد بخش کودک کتابخانه‌های استان اصفهان افزود: فعالیت‌های این بخش مستلزم حضور جمعی کودکان و نوجوانان است که به علت رعایت دستور‌های ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر خودداری از تجمع، متوقف شده، اما اگر کودک و نوجوانی نیاز به کتاب داشته باشد، باید با همراهی والدین به کتابخانه‎ها مراجعه کنند.

سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان تاکید کرد: ارایه خدمات به کتاب‌خوانان در سالن‌های مطالعه کتابخانه‌های عمومی استان نیز در کنار رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله ضدعفونی کردن و استفاده از ماسک، با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی انجام می‌شود.

سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان یادآور شد: پس از شیوع ویروس کرونا با تصمیم ستاد ملی مقابله با این بیماری، کتابخانه‌ها به مدت سه ماه تعطیل شده بود که کار آماده‌سازی و ضدعفونی کردن کتابخانه‌ها در مرحله نخست پس از بازگشایی انجام و در مرحله بعدی قفسه‌های قرنطینه کتاب تعبیه شد.

به گفته او، بیشترین کتابخانه‌های کشور مربوط به استان اصفهان است و شهرستان‌های کاشان و خمینی‌شهر پس از اصفهان، دارای بیشترین تعداد کتابخانه در این استان هستند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م