اتصال ۱۲۰۰ مدرسه استان به اینترنت تا پایان مرداد

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،سعیدی  مدیرکل آموزش وپرورش خراسان شمالی   گفت  : زمان بازگشایی مدارس ۱۵ شهریورماه خواهد بود و کیفیت برگزاری کلاس‌ها بصورت حضوری و غیرحضوری متناسب با رعایت شرایط پروتکل‌های بهداشتی تعیین میگردد

او  ادامه داد: بر اساس برنامه ششم توسعه، با همکاری آموزش و پرورش، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت زیرساخت، بستر‌های لازم را در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و روستا‌های بالای ۲۰خانوار فراهم کنند که در این صورت، تمام روستا‌های مزبور، از بستر‌های لازم برای آموزش‌های مجازی بهره‌مند میشوند.

او  افزود : هزار و ۲۰۰ مدرسه استان در ۷۲۴ نقطه که بیشتر آن در مناطق روستایی قرار دارد، اینترنت نداشته تا پایان مرداد به اینترنت متصل خواهند شد

سعیدی گفت : اولیا در ثبت نام دانش اموزان در مدارس به عامل نزدیکترین مدرسه بهترین مدرسه توجه ویژ‌های داشته باشند.


بیشتر بخوانید 


مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: در راستای توجه به تفاوت‌های فردی محتوای مکمل برای دانش اموزان مدارس تیزهوشان تهیه خواهد شد.

او  افزود: معلمان استان در تولید محتوای الکترونیکی خوش درخشیدند که بیش از ۸۰ درصد از معلمان استان در شبکه شاد فعالیت داشتند.

انتهای پیام/ه