با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی؛
مراسم دعای عرفه پایان این هفته برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، ارسلان زارع، استاندار گیلان روز گذشته در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا با اشاره به برگزاری مراسم دعای عرفه در پایان هفته گفت: این مراسم معنوی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی در فضا‌های باز یا بسته برگزار می‌شود.

او افزود: براساس مصوبه امروز ستاد ملی مدیریت کرونا، برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم در ۵ روز پایانی دهه اول محرم و در ظرف زمانی ۲ ساعت انجام می‌گیرد.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه ضمانت اجرای مراسم عزاداری محرم با بانیان، هیأت‌های امنای مساجد، هیأت‌ها و حسینیه‌ها است، اظهار داشت: پس از ابلاغ دستورالعمل‌های بهداشتی و نظارتی توسط کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی، کارگروهی ذیل ستاد استانی بر حسن اجرای آنها با محوریت اداره کل تبلیغات اسلامی نظارت خواهد داشت.

زارع حفظ سلامت مردم و برگزاری مراسم محرم را در کنار یکدیگر دارای اهمیت دانست و گفت: پوشش زنده مراسم‌ ایام عزاداری دهه اول محرم توسط شبکه‌های ملی و استانی به ویژه در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی، گسترده‌تر از سال‌های گذشته خواهد بود.

او به توزیع نذورات در دهه محرم اشاره کرد و افزود: بخشی از نذورات مربوط توزیع اقلام میان نیازمندان و بخش دیگر از طریق طبخ غذا و برپایی سفره‌های نذری است که با توجه به شرایط امسال و ضرورت حفظ سلامت مردم در کنار تقیدات دینی، براساس مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا، برپایی سفره نذری ممنوع است و صرفا امکان توزیع در ظرف‌های دربسته وجود دارد.

استاندار گیلان همچنین از ممنوعیت توزیع اقلام به صورت فله‌ای در ایستگاه‌های صلواتی خبر داد و تصریح کرد: توزیع اقلام در این موارد نیز صرفا به صورت بسته‌بندی استاندارد و بهداشتی صرفا امکان پذیر خواهد بود.

انتهای پیام/ع