مدیریت جهاد کشاورزی تربت جام گفت: بیش از ۱۶ تن عسل از کندوهای این شهرستان استحصال شده است.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی ممیزی مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: در اواخر زمستان و اوایل بهار که هوا به تدریج گرم میشود، زنبورهای عسل فعالیت خود را آغاز کرده و وجود گرده و شهد باعث افزایش جمعیت کندوها و تکثیر کلنی زنبور عسل شده و آماده ورود به دوره
برداشت عسل میشود.
او افزود: در این شهرستان بر اساس سرشماری انجام شده تعداد ۴ هزار و ۱۳۲ کندوی زنبور عسل با تعداد ۷۵ بهره بردار وجود دارد و نقش مهمی در تثبیت و ایجاد اشتغال داشته و با انجام عمل گرده افشانی در افزایش و تولید
محصولات کشاورزی تاثیر بسزائی دارد.
مدیریت جهاد کشاورزی تربت جام ادامه داد: متوسط برداشت عسل از هرکندو ۴ کیلو میباشد و از ابتدای سال ۹۹ تاکنون بیش از ۱۶هزار ۵۲۸ کیلو عسل و ۱۵۰ کیلو گرده و ۵ کیلو ژل رویال از زنبورستانهای شهرستان استحصال شده است.
ممیزی بیان کرد: عدم اطلاعات کافی برخی از باغداران و کشاورزان از نقش گرده افشانی زنبوران عسل، سم پاشی بدون اطلاع رسانی، کوچ بی رویه و بدون مجوز
زنبورداران استان به این شهرستان و بالا بودن تلفات زمستانه از مشکلات زنبورداران شهرستان میباشد.
انتهای پیام//ز. ج