جمع‌آوری تابلوهای تبلیغاتی درآبادان

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،سرهنگ رضا اشیری رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان آبادان امروز ، درخصوص وضعیت استعلام پروژه اخیر شهرداری که منجر به وفور تابلوهای تبلیغاتی در هسته مرکزی شهر آبادان شده است، گفت: در جانمایی این تابلوهای تبلیغاتی و در نقاطی همچون چهار راه کلیسا و بلوار شهید منتظری استعلامی از سوی راهور صورت نگرفته است.

او افزود: در همین راستا مکاتباتی با شهرداری آبادان مبنی بر انتقال مکان این تابلوها صورت گرفته چرا که از نظر راهور، موقعیت مکانی این تابلوها تمرکز راننده را منحرف و موجب بروز حادثه خواهد شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان آبادان یادآور شد: اگر در ابتدا از راهنمایی و رانندگی شهرستان آبادان استعلام می‌شد، قطعا مجوزی در این خصوص داده نمی‌شد.

اشیری گفت: البته این تابلوها متحرک تعبیه شده و با تصور اینکه امکان انتقال مکان آن وجود داشته باشد، این تابلوها در این نقاط قرار داده شده‌اند و راهور آبادان پیگیر جمع‌آوری این تابلوها خواهد بود.

انتهای پیام/ د