کاهش ساعت اداری و تعطیلی بانک‌های خوزستان به دلیل افزایش دما

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در پایان نشست ستاد مدیریت بحران استان گفت: به علت افزایش دما و رطوبت هوا به منظور پیشگیری از وقوع قطعی برق در استان، ادارات و بانک‌های در روز‌های شنبه و یکشنبه ۴ و ۵ مردادماه تا ساعت ۱۲ دایر هستند.

او با بیان اینکه روز دوشنبه ساعت اداری در استان خوزستان از ساعت ۶ و ۳۰ تا ۱۱ خواهد بود، افزود: همچنین ادارات و بانک‌های استان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه هفته آینده مورخ ۷ و ۸ مردادماه تعطیل خواهند بود.

شریعتی با اشاره به تعطیلی ادارات و بانک‌ها در شهرستان کارون در روز شنبه ۴ مردادماه، اظهار داشت: مراکز امدادی، تولیدی، عملیاتی، درمانی، اورژانس و آتش نشانی‌ها از این تصمیمات مستثنی خواهند بود و بانک‌های استان نیز در روز پنجشنبه مورخ ۹ مردادماه براساس روال عادی دایر هستند.

انتهای پیام/گ