اتصال شهرک صنعتی فراشبند به شبکه گاز طبیعی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسینی مدیر عامل شرکت گاز فارس گفت: برای اجرای این طرح ۴ کیلومتر لوله گذاری به همراه یک ایستگاه حفاظت کاتدی نصب و یک میلیارد و پانصد میلیون تومان هزینه شده است.

او افزود: اجرای طرح گازرسانی به این شهرک صنعتی با هدف توسعه زیرساخت‌ها و کمک به رشد صنایع در استان فارس انجام شده و زمینه بهره‌مندی واحد‌های صنعتی مستقر در این شهرک از سوخت پاک گاز طبیعی را فراهم کرده است.

حسینی ادامه داد: شهرک صنعتی فراشبند با ۷۰ هکتار مساحت، ظرفیت استقرار ۳۴۰ واحد صنعتی و اشتغال‌زایی بیش از هزار و ۷۰۰ نفر را دارد.

حسینی با بیان اینکه تاکنون از ۶۶ شهرک صنعتی در استان ۴۴ شهرک گازدار شده است افزود: عملیات گازرسانی به ۷ شهرک صنعتی در دست اجرا و ۱۵ شهرک باقی‌مانده نیز با تلاش‌های انجام‌شده با اولویت صنایع مصرف کننده سوخت مایع در حال بررسی هستند.

انتهای پیام/