۲۴ ساعت تا افشای اسامی ۱۳ ساختمان ناایمن در مشهد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، امیر عزیزی مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با اشاره به ضرب الاجل دو هفته‌ای شهردار مشهد برای تعیین تکلیف ساختمان‌های ناایمن شهر، گفت: در دو هفته اخیر متاسفانه به رغم تاکید آقای شهردار، مصاحبه‌های بنده و اخطار‌های داده شده، هیج کدام از مالکان ساختمان‌های ناایمن پای کار نیامده اند.
 
او افزود: بر همین اساس در صورت مراجعه نکردن و تشکیل ندادن پرونده، روز یکشنبه (فردا) اسامی ۱۳ ساختمان ناایمن را اعلام می‌کنیم.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد ادامه داد: این ۱۳ ساختمان، مراکز تجاری و بازار‌های پرخطر هستند که هر کدام از آن‌ها ظرفیت تبدیل شدن به یک پلاسکو را دارند، این‌ها پرخطرترین ساختمان‌ها در مشهد هستند و با کوچک‌ترین حریقی دچار مشکل می‌شوند.
 
عزیزی بیان کرد: از زمان تعیین مهلت دو هفته‌ای شهردار برای تامین ایمنی ساختمان ها با وجود صدور اخطاریه مجدد برای آنان، تاکنون مالکان این مجتمع‌ها هیچ اقدامی انجام نداده اند.
 
او تصریح کرد: این ۱۳ ساختمان نه کپسول آتش نشانی دارند، نه سیستم اعلام حریق دارند و نه امکانات دیگر، هیچ یک از الزامات ایمنی را رعایت نکرده اند و حتی برخی از این‌ها استحکام بنا هم ندارند.
 
انتهای پیام//ف.ش