تولید روزانه ۱۰ تن مرغ در شهرستان بروجن

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مسعود ملکی فرماندار بروجن با اشاره به فعالیت‌های مستمر بخش کشاورزی گفت: روزانه ۱۰ تن مرغ در مرغداری‌های شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

او تأکید کرد: این میزان مرغ در ۲۷ واحد مرغداری تولید و در بازار شهرستان بروجن به مصرف می‌رسد.

ملکی افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط با فعالیت مرغ‌داری‌ها موظفند نهاده‌های دامی این واحد‌های تولیدی را به موقع تامین و در اختیار آن‌ها قرار دهند.


بیشتر بخوانید


او اضافه کرد: وارداتی بودن برخی نهاده‌های دامی مانند سویا و ذرت، کاهش ۵۰ درصدی تخصیص آن، نابسامانی بازار ارز و ضعف در نظارت بر روند تولید و توزیع، علت افزایش قیمت مرغ در روز‌های اخیر به‌شمار می‌رود.

ملکی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی مرتبط با فعالیت مرغ‌داری‌ها به‌خصوص جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری و شرکت پشتیبانی امور دام استان افزایش نظارت‌ها و تقویت حمایت‌ها از مرغ‌داری‌ها را در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام/ن