۵۰۰ مورد نمونه برداری و بازرسی فنی از واحد‌های تولیدی استان اردبیل

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، هاشم علایی، مدیر کل استاندارد استان اردبیل گفت: از ابتدای سال ۹۹ تا کنون تعداد ۱۸۸ بازرسی فنی و ۳۱۲ مورد نمونه برداری از واحد‌های تولیدی استان توسط کارشناسان اداره کل و بازرسان شرکت‌های تائید صلاحیت شده بخش خصوصی انجام شده است.

او بیان کرد: حضور مدیر کنترل کیفیت در زمان تولید محصول، بازرسی از خط تولید و محل نگهداری مواد اولیه و کنترل مطابقت آن با شرایط مطلوب از جمله مواردی است که در نمونه برداری و بازرسی‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد.

مدیر کل استاندارد استان اردبیل هدف از نمونه برداری و آزمون کالا‌های تولیدی را انطباق آن‌ها با شرایط و مقررات استاندارد‌های ملی دانست و گفت: در صورت عدم انطباق محصولات تولید شده با استاندارد‌های ملی با واحد‌های متخلف مطابق با قانون برخورد می‌شود.

علایی افزود: در بازرسی از واحد‌های تولیدی بر عملکرد آن‌ها نظارت جدی انجام می‌شود که در نتیجه آن، پروانه استاندارد واحدها، صدور، تمدید و یا در صورت عدم رعایت شرایط استاندارد، تعلیق و ابطال می‌شود.

او در پایان یادآور شد: اداره کل استاندارد اردبیل نظارت دقیقی بر عملکرد شرکت‌های بازرسی و نمونه برداری بخش خصوصی دارد.

انتهای پیام/ح