پاناکوتای گیلاس + دستور تهیه

پاناکوتای گیلاس + دستور تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاناکوتای گیلاس را به شما عزیزان آموزش دهیم. پس تا فصل گیلاس هست حتما این دسر را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

شیر دو لیوان / خامه صبحانه ۱ پاکت
پودر ژلاتین ۲ ق س / شکر نصف پیمانه
گیلاس پوره شده ۱ لیوان /وانیل نوک ق چ
آب سرد یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

پودر ژلاتین رو به آب سرد اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا شفاف شود، شیر و شکر را روی حرارت قرار میدهیم در حدی که گرم شود و شکر حل شود، حالا خامه را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود، وانیل و پوره گیلاس رو هم اضافه میکنیم، آخر سر پودر ژلاتین رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم، قالب رو کمی چرب کنید و مواد دسر رو توی قالب میریزیم، قالب رو به مدت چهار الی پنج ساعت توی یخچال قرار می‌دهیم تا بگیرد.


بیشتربخوانید


برای جدا کردن از قالب پنج دقیقه در محیط قرار دهید بعد اطراف قالب را جدا میکنیم و توی ظرف مورد نظر بر میگردونیم...

اگه رنگ گیلاس‌ها تیره نبود میتونید از یک قطره رنگ قرمز خوراکی هم استفاده کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/