طرز تهیه خورش تره

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورش تره را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوسفند یا گوساله:۵۰۰ گرم
تره خرد شده:۵۰۰ گرم
لوبیا چیتی یا سفید: ۲ پیمانه
پیاز: ۱ عدد متوسط
گرد لیمو: ۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن:به میزان لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.

گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید) پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.

در تابه‌ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید.

وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو یا ۴ عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه کنید و برای ترشی این خورش کمی آبغوره یا آبلیمو بهش اضافه کنید.

این خورش با اضافه کردن کمی سیب زمینی و گوجه فرنگی در نیم ساعت پایان پخت  خیلی خوشمزه‌تر میشه.

منبع: ashpaz bashiiiiii

انتهای پیام/