تکلیف پنج کرسی موقت شورای امنیت امروز مشخص می‌شود

تکلیف پنج کرسی موقت شورای امنیت سازمان ملل امروز مشخص می‌شود

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، هفت کشور غربی و آفریقایی خواهان کسب یکی از پنج کرسی موقت در شورای امنیت سازمان ملل هستند. امروز چهارشنبه قرار است تکلیف پنج کرسی باقی مانده موقت شورای امنیت سازمان ملل مشخص شود.

نروژ، کانادا، ایرلند کشور‌های غربی هستند که در این رقابت حضور دارند. کنیا و جیبوتی نیز برای کسب یک کرسی غیر دائم در شورای امنیت تلاش می‌کنند. کشور مکزیک نیز از میان کشور‌های آمریکای لاتین در این رقابت حضور دارد. از سوی دیگر هند از منطقه آسیا و اقیانوس آرام نیز موفق به رقابت در زمینه کسب کرسی عضویت موقت در شورای امنیت شده است.

گفتنی است در جلسه امروز، قرار است رئیس مجمع عمومی سازمان ملل برای دوره جدید آن نیز انتخاب شود. کسب کرسی غیر دائم شورای امنیت برای عضویت دو ساله خواهد بود.

روسیه، چین، فرانسه، انگلیس و آمریکا پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل هستند و این شورا ۱۰ عضو غیر دائم نیز دارد که هر دو سال یکبار تعیین می‌شوند.

انتهای پیام/