مدیرکل آموزش و پرورش قم؛
ورود ۲۸ هزار کلاس اولی به مدارس قم در سال تحصیلی آینده

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، حمید رضا شیخ الاسلام مدیرکل آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این ۳ هزار دانش آموز دیگر نیازی به حضور در پایگاه‌های سنجش ندارند گفت: پایگاه‌های سنجش سلامت روزانه ۲۰ دانش آموز را پذیرش می کنند و والدین باید با حضور در مدرسه و دریافت معرفی نامه به این پایگاه‌ها مراجعه کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش با بیان اینکه هنوز تصمیم گیری برای چگونگی برگزاری کلاس‌ها در سال جدید تحصیلی نهایی نشده افزود: سه برنامه برای سال تحصیلی آینده پیشنهاد شده که در یکی از آن‌ها کلاس‌ها از شهریورماه آغاز می‌شود.

شیخ الاسلام در ادامه به تنوع مدارس در شهر قم اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش استان تنها مدارس دولتی و غیردولتی را به رسمیت می‌شناسد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان در ادامه به دو پیشنهاد دیگر پرداخت و عنوان کرد: در پیشنهاد‌های دیگر ساعت برگزاری کلاس‌ها به سه ساعت کاهش یافته و یا کلاس‌ها به صورت یک روز در میان برگزار می‌شود.

او افزود: دانش آموزانی که خارج از این مدارس تحصیل می‌کنند نمی‌توانند در سامانه سناد ثبت نام کنند و با عدم ثبت نام در این سامانه بازمانده از تحصیل شناخته می‌شوند.

شیخ الاسلام با اشاره به ظرفیت بزرگ خیرین مدرسه ساز استان،تصریح کرد: شورای شهر و شهرداری می‌توانند با در اختیار قرار دادن زمین با کاربری آموزشی خصوصا در مناطقی مانند انسجام و بلوار الغدیر زمینه ساز مشارکت بیشتر خیرین شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش در ادامه به کمبود فضای آموزشی در شهر قم اشاره کرد و گفت: ۲۶۵ هزار دانش آموز در استان حضور دارند و در سال جاری نیز ۸۵۰۰ دانش آموز کلاس اولی به این تعداد اضافه می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه رتبه استان در سرانه فضای آموزشی کشور ۲۶ است، افزود: در استان نیاز به ۹۸ مدرسه جدید داریم تا سرانه فضای آموزشی به میانگین کشور برسد.

شیخ الاسلام با بیان اینکه بیست و سه هزار و پانصد معلم در مجموعه آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستند، گفت: یک قطعه زمین به وسعت ۱۰ هکتار در جاده اراک برای ساخت مسکن فرهنگیان پیشنهاد شده که امیدواریم با همکاری وزارت راه و شهرسازی عملیات ساخت آن به زودی آغاز شود.

مرتضی حیدری، فرماندار قم هم در این جلسه با تجلیل از مقام معلم گفت: رشد و توسعه ما وابسته به آموزش و پرورش است و باید جایگاه حقیقی فرهنگیان را به این قشر برگردانیم.

حیدری گفت: شورای اسلامی شهر قم باید با اختصاص زمین با کاربری آموزشی در مناطق گوناگون از جمله شهرک انسجام و بلوار الغدیر هرچه سریعتر زمینه ساخت مدرسه و فضا‌های آموزشی جدید را فراهم کند.

بیژن سلیمان پور، معاون سیاسی امنیتی استاندار هم ضمن قدردانی از زحمات فرهنگیان در دوران شیوع کرونا، گفت: در این دوران فرهنگیان روز‌های شلوغی را تجربه کردند و هرچند مدارس تعطیل بود، اما ارائه آموزش در فضای مجازی به خوبی ادامه پیدا کرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار بر توجه هرچه بیشتر به حوزه پرورشی و تربیتی در مدارس تاکید کرد و گفت: هیچ راهی به جز تعلیم و دانایی برای رسیدن به سعادت وجود ندارد و باید در کنار تعلیم تربیت نیز جدی گرفته شود.

انتهای پیام/ح