تالاب بین المللی شادگان، میزبان فلامینگو‌ها

رحیم مجدمی رئیس اداره محیط زیست شهرستان شادگان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: تالاب بین المللی شادگان از جمله تالاب‌های بزرگ و مهم کشور محسوب می‌شود که با بیش از ۴۰۰ هزار هکتار جزو ۲۴ تالاب کنوانسیون رامسر به شمار می‌رود.

او افزود: بیش از ۳۲۷ هزار هکتار از این تالاب بین المللی زیستگاه حیات وحش است، بطوریکه بدلیل شرایط آب و هوایی و اقلیمی، در فصل زمستان هر سال، میزبان تعداد زیادی از پرندگان است که برای زمستان گذرانی به تالاب مهاجرت می‌کنند.

مجدمی اظهار داشت: در حال حاضر تعداد زیادی فلامینگو در بخشی از تالاب زندگی می‌کنند و همه ساله در این فصل اقدام به جوجه آوری می‌کنند، ضمن اینکه سلیم خرچنگ خوار و پرستوی دریایی هم از جمله پرندگان بومی منطقه هستند که اقدام به تخم ریزی و جوجه آوری می‌نمایند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان شادگان تصریح کرد: رودخانه جراحی با بیش از ۹۰ درصد انتقال آب، منبع اصلی تغذیه تالاب بین المللی شادگان است، ضمن اینکه مابقی آب موردنیاز این تالاب از زهاب نیشکر و سرریز‌های رودخانه کارون تامین می‌گردد.

انتهای پیام/گ