۸۸ نفر از غرق شدن در دریای مازندران نجات یافتند
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،کریمیان رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران ،گفت: ناجیان غریق ۲۰ روز گذشته ۸۸ غریق را از مرگ حتمی در آب‌های ساحلی استان نجات دادند که از این تعداد ۷۳ نفر آقا و ۱۵ نفر خانم هستند.

او افزود: در این مدت دو نفر طعمه آب‌های ساحلی بخش خصوصی شهرستان‌های نوشهر و عباس‌آباد شدند و جان باختند.

کریمیان گفت: مسافران و گردشگران تنها در نقاطی که طرح دریا در آن اجرا می‌شود شنا کنند تا حوادث تلخ را برای خانواده‌ها شاهد نباشیم.

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران افزود: طرح دریا از ۱۵ خردادماه در مازندران آغاز می‌شود و تا پایان شهریورماه ادامه دارد.
۳۷۵ نقطه حادثه‌خیز و با حتمال غرق شدگی امسال در آب‌های ساحلی مازندران شناسایی شده است.

مناطق خارج از طرح دریا ناامن برای شنا

سید نقی کریمیان رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران به آغاز اجرای طرح دریا از ۱۵ خرداد در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به گستردگی سواحل استان ۹۵۰ ناجی غریق با تجهیزات کامل در مناطق حادثه خیز همه شهر‌ها و مناطق ساحلی استان مستقر شدند.

او با بیان اینکه ۹۷ طرح سالم سازی دریا در استان فعال شده است، افزود: طرح دریا به زودی در دیگر مناطق اجرا می‌شود.

انتهای پیام/س