وقتی نظام قضایی آمریکا مسیر خشونت پلیس را هموار می‌کند؛
آزادی بدون وثیقه دو افسر پلیس خشن آمریکایی

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، تظاهرات سه روز پیش مردم شهر بوفالو در ایالت نیویورک آمریکا در اعتراض به قتل جورج فلوید، سیاه‌پوست آمریکایی، با بروز رویدادی خاص همراه شد. در این تظاهرات که روز پنجشنبه برگزار شد، دو افسر پلیس یک پیرمرد ۷۵ ساله را که در تظاهرات شرکت داشت هُل دادند و او را به زمین انداختند.

پس از گذشت دو روز، دیروز این افسران به دادگاه احضار شدند. این دو افسر پلیس به ضرب و جرح از نوع درجه دو متهم شده اند. اما آن‌ها در دادگاه اعلام کردند بیگناه هستند. این دو افسر پلیس که از خدمت معلق شده بودند، بدون وثیقه آزاد شدند.

آن‌ها هنگام خروج از ساختمان دادگاه با شماری از اعضای اتحادیه افسران پلیس در شهر بوفالو مواجه شدند که برایشان خوشحالی می‌کردند. این افسران پلیس از طریق پیامکی که برای اعضای اتحادیه افسران پلیس ارسال شده بود از این ماجرا مطلع شده و برای اعلام حمایت از دو افسر مذکور تجمع کرده بودند.

انتهای پیام/