غربالگری روزانه، مهمترین عامل پیشگیری از کرونا

به گزارش  خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   الهام رحمان زاده با اشاره به اینکه تا کنون برای این بیماری واکسن و درمان اختصاصی یافت نشده است  گفت : با غرباللگری، بازرسی و بررسی روزانه می‌توان افرادی را که احتمال سرماخوردگی خفیف دارند، جداسازی و به پزشک ارجاع و پیگیری‌های لازم را انجام داد.

رحمان زاده رعایت نکات بهداشتی را تنها راه مقابله با این بیماری برشمرد و عنوان کرد: در محیط‌های صنعتی به دلیل حضور تعداد زیادی از کارگران رعایت نکات بهداشتی ضروری است و باید با دقت و حساسیت بیشتری انجام شود.

او  بر اهمیت امنیت شغلی کارگران صنایع اشاره و بیان کرد : نداشتن امنیت شغلی ممکن است باعث شود کارگران بیماری خود را به دلیل ترس از دست دادن شغل کتمان کنند، بنابراین بهتر است، مدیران و کارفرمایان در جهت امنیت شغلی نیرو‌های خود اقدام کنند.

او  توضیح داد: اگر یک نفر از افرادی که در آشپزخانه‌های صنایع مشغول به کار است، به این بیماری مبتلا شود، همه کارگران را درگیر خواهد کرد.

او  بر بازرسی‌های متعدد تاکید و خاطرنشان کرد: استفاده از ظروف استیل در صنایع مناسب نبوده و بهتر است از ظروف یک بار مصرف استفاده شود.

رحمان زاده با بیان این که استفاده از قاشق و چنگال شخصی در شرایط کنونی ارجحیت دارد، گفت : همه افراد در یک شیفت کاری نباید به غذاخوری‌ها مراجعه کنند و بهتر است به منظور پیشگیری از بیماری، فاصله افراد در این مکان‌ها رعایت شده و در اولویت قرار گیرد.

او بر ضرورت استفاده از ماسک و دستکش و رعایت نکات بهداشتی در دفع زباله برای افرادی که مسوول نظافت هستند را ضروری اعلام کرد و اظهار داشت : آموزش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید پوستر‌های آموزشی در راهرو‌ها و محل تردد کارگران نصب شود و از برگزاری جلسات آموزشی به منظور پیشگیری از انتقال بیماری ممانعت شود.

انتهای پیام/ه