پیگیری آتش سوزی عمدی ۳ پارک اهواز از مجاری قانونی

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، موسی شاعری شهردار اهواز با اشاره به عمدی بودن آتش سوزی در ۳ پارک این شهر گفت: آتش سوزی پارک‌ها به منافع عمومی و شهروندان آسیب می‌زند در همین زمینه هماهنگی لازم جهت پیگیری از مسیر‌های قانونی، دستگاه قضایی و امنیتی صورت گرفته است.

علیرضا عالی‌پور معاون خدمات شهری شهرداری اهواز نیز بیان داشت: بنا به دستور استاندار خوزستان، به تدریج روشنایی پارک‌های اهواز آغاز شده است. محدودیت‌های ترافیکی در ورودی پارک‌ها نیز رفع شده و پارک‌ها بازگشایی شده‌اند.

او افزود: در مدت خاموشی پارک‌ها، خسارت‌هایی به تاسیسات پارک‌های ساحلی اهواز وارد شده است. در مجموع حدود ۳۰۰ هکتار پارک ساحلی در اهواز وجود دارد که خاموشی پارک‌ها، مشکلاتی در نگهداری از آن‌ها ایجاد کرده بود.

عالی پور با اشاره به آتش‌سوزی عمدی در پارک چوبی اهواز تصریح کرد: در پی این آتش‌سوزی حدود ۳ میلیارد تومان خسارت به پارک وارد شده است. شواهدی از عوامل این آتش‌سوزی از سوی نیرو‌های انتظامی به دست آمده است.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز ادامه داد: هفته قبل از آن نیز پارک حجاب دچار آتش‌سوزی عمدی شده بود. علاوه بر وقوع حریق در پارک حجاب، در دو هفته اخیر حریق‌های گسترده‌ای در نیزار‌های اطراف شرکت فولاد، نیزار‌های اطراف لوله‌های نفت در مجاورت کوی عابدی، فضای سبز تصفیه‌خانه شرکت آب و فاضلاب در چنیبیه و کانکس ایستگاه غواصی نجات غریق آتش‌نشانی در پارک‌های ساحلی شرقی اهواز هم رخ داده است که به نظر می‌رسد همه این آتش‌سوزی‌ها عمدی بوده است.

انتهای پیام/م