رئیس پلیس راه استان سمنان:
تردد خودروها در محور‌های استان سمنان روان است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سرهنگ تقی کبیری رئیس پلیس راه استان سمنان گفت: ترافیک خودرو‌ها به دلیل دور بازگشت هموطنان از سفر‌های چندروز گذشته در محور‌های اصلی شرقی- غربی و مسیر‌های منتهی به سمنان از استان‌های شمالی پرحجم و روان است.

او بیان کرد: تردد خودرو‌ها در محور‌های دامغان به سمنان در محدوده گردنه آهوان، و گرمسار- ایوانکی نیمه‌سنگین است.

سرهنگ کبیری ادامه داد: در محور اصلی مشهد به تهران، کیاسر به مهدیشهر و فیروزکوه به سمنان نیز تردد پرحجم، اما روان است.

رئیس پلیس راه استان سمنان به همه رانندگان توصیه کرد با حفظ فاصله طولی مناسب و سرعت مطمئنه، سفر چندروزه خود را بدون حادثه به اتمام برسانند.

او از شهروندان و مسافران خواست همواره در جاده‌ها به ویژه در ساعات پایانی دور سفرها، هشدار‌های پلیس را جدی بگیرند و با ماموران پلیس راه در محور‌های مختلف به ویژه هنگام سنگین‌شدن ترافیک همکاری‌های لازم را داشته باشند.

سرهنگ کبیری گفت: حوادث جاده‌ای استان در دوره‌های حجم بالای سفر بیشتر به دلیل شتاب رانندگان برای زودتر رسیدن به مقصد و ناشی از بی‌توجهی به جلو و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه در اثر خستگی و خواب‌آلودگی رخ می‌دهد.

انتهای پیام / ر