برداشت غلات در شیروان نیازمند ۱۳۰ دستگاه کمباین

برداشت غلات در شیروان  نیازمند ۱۳۰ دستگاه کمباین

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  مهران حیاتی مدیر جهادکشاورزی شیروان گفت: یکی از معضلات و دغدغه‌های فصل برداشت، ماشین آلات کشاورزی و کمباین است که این شهرستان ۱۷ دستگاه کمباین دارد که چهار دستگاه آن سنگین و ۱۳ دستگاه سبک است.

حیاتی با اشاره به پیش بینی رشد چشمگیر تولید غلات این شهرستان در سال جاری نسبت به سال قبل به دلیل بارش‌های خوب گفت: میزان ریزش گندم در فصل برداشت حداقل، پنج درصد است که سال گذشته این میزان در شیروان چهار درصد بود.

او در خصوص سوخت کمباین‌ها هم افزود: روزانه برای کمباین‌های سبک ۲۰۰ لیتر و کمباین‌های سنگین ۳۰۰ لیتر سوخت لازم است که به صورت فصلی ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار سوخت هم به تراکتور‌ها اختصاص می‌یابد.

مدیر جهاد کشاورزی شیروان با بیان اینکه در فصل برداشت ۶۰۰ هزار لیتر سوخت برای کمباین‌ها لازم است گفت: شرکت نفت ماهانه به هر کمباین دار بیش از ۶ هزار لیتر سوخت نمی‌دهد که برخی‌ها ۲ دستگاه دارند که اختصاص سوخت براساس این نوع دستگاه‌های دروگر باشد.

حیاتی افزود: برای اینکه در فصل برداشت با کمبود کمباین مواجه نشویم به راهنمایی و رانندگی ابلاغ شده بدون نامه مدیریت جهاد کشاورزی، اجازه خروج به کمباین‌ها داده نشود.

مدیر جهادکشاورزی شیروان گفت: همچنین خرید غلات به صورت ۲۴ ساعته است تا با توجه به مشکلات کرونا برای رفت و آمد، تجمع و ترافیک ایجاد نشود.

انتهای پیام/د