استفاده از ظرفیت گسترده تبلیغ در فضای مجازی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  حجت الاسلام و المسلمین عباسی  رئیس جامعه المصطفی العالمیه در پیامی به گردهمایی مبلغان مجازی و رسانه‌ای در مشهد، گفت: ظرفیت‌های فراوان روش تبلیغ مجازی با توجه به وسعتی که دارد می‌تواند ایجاد کند، از این فرصت باید استفاده کرد و نباید مورد غفلت قرارداد.

او  افزود: بایستی با گردآوری تجربه‌ها و اندوخته‌های اصیل از تبلیغ ماه رمضان امسال و تحلیل و بررسی نقاط ضعف و قوت، در این عرصه جدید، در کنار تبلیغ حضوری توجه خاص کرد.تجربه تبلیغ در ماه مبارک رمضانی که گذشت، از ویژگی‌های زیادی برخوردار بود تا جایی که افق تازه‌ای را در حوزه تبلیغ، فراروی مبلغان و جامعه هدف آنان گشوده است

رئیس جامعه المصطفی العالمیه در پیام خود خطاب به مبلغان ۱۷ کشور که در گردهمایی حضور داشتند، ادامه داد: انتظار می‌رود مسئولان و مدیران باهم اندیشی و هم‌فکری با مبلغان که در خط مقدم این جهاد فرهنگی حضور داشتند طرح‌ها و برنامه‌های لازم برای آینده این حرکت تدوین و تنظیم کنند.
 
انتهای پیام// ف.غ