سرپرست جدید جهاد دانشگاهی گلستان معارفه شد
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، در مراسم معارفه رئیس جدید جهاد دانشگاهی گلستان که با حضور احمد شریفی‌زاده معاون جهاد دانشگاهی و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، «رضا ثقفی» رئیس سابق جهاددانشگاهی گلستان تودیع و «سیدعزیز موسوی» به عنوان سرپرست این نهاد معرفی شد.

احمد شریفی‌زاده، معاون جهاد دانشگاهی هم در این مراسم گفت: شروع جهاددانشگاهی از انقلاب فرهنگی بود و اکنون در آستانه چهل سالگی این نهاد هستیم.

او با بیان اینکه امروز جهاددانشگاهی تبدیل به یک درخت تناور و پرثمر شده است که باید از آن استفاده کرد، افزود: این نهاد هفت هزار نیرو، دو پارک علم و فناوری و ۲۳ مرکز رشد داشته و و در سه حوزه فرهنگ، علم و فناوری و اشتغال حضوری فعال دارد.

شریفی زاده گفت: استان گلستان استعداد‌ها و ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد که یکی از آن‌ها کشاورزی است، البته گردشگری و دامپروری از دیگر پتانسیل‌های استان گلستان است که جهاد دانشگاهی نیز در این حوزه وارد شده است.

او ادامه داد: پروژه گیاهان دارویی که در قالب دهکده ۱۰ هکتاری در استان گلستان آغاز شده می‌تواند علاوه بر تولید، ارزش افزوده محصولات را افزایش دهد.

انتهای پیام/ ق