افتتاح ۱۳۳۴ واحد مسکونی توسط سپاه در مناطق محروم از طریق ویدئو کنفرانس

اافتتاح ۱۳۳۴ واحد مسکونی توسط سپاه در مناطق محروم از طریق ویدئو کنفرانسبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سلامی فرمانده کل سپاه که به منظور حضور در مراسم الحاق ۱۱۲ شناور تندروی تهاجمی به نیروی دریایی به هرمزگان سفر کرده بود، پروژه بزرگ احداث ۱۳۳۴ واحد مسکونی ساخته شده توسط ندسا در مناطق محروم دو استان بوشهر و هرمزگان را از طریق ویدئو کنفرانس مورد بهره‌برداری قرار داد.

این واحدهای مسکونی توسط نیروی دریایی سپاه و با همکاری و مشارکت کمیته امداد در مناطق روستایی و محروم ساخته شده و امروز کلید برخی از این واحدها به صاحبان آن تحویل شد.

این واحدهای مسکونی در دو فاز با عنوان شهیدان کاظمی و شوشتری در دو استان بوشهر و هرمزگان ساخته شده‌اند و گام بلندی در محرومیت‌زدایی از این مناطق بشمار می‌رود.

کیفیت ساخت این واحدها نیز با رعایت اصول مهندسی صورت گرفته است.

سردار سلامی در ارتباط زنده تصویری با منطقه دوم دریایی در بوشهر نیز ضمن گفت‌وگو با مردم چند روستای دورافتاده این استان، در جریان نحوه اجرای این پروژه‌ها نیز قرار گرفت.

انتهای پیام/ب