در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
بررسی عملکرد آزمون‌ساز برای ارزشیابی دانش آموزان
بررسی عملکرد آزمون‌ساز برای ارزشیابی دانش آموزان

خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه و زمان استفاده از آزمون‌ساز برای ارزشیابی دانش آموزان بیان کرد: این طرح در حال بررسی و مطالعه است تا در سال‌های آتی برای  دانش آموزان به کار گرفته شود.

او ادامه داد: این طرح فعلا برای آزمون‌های پایانی امسال اجرا نمی‌شود و آزمون‌های امسال را طبق بخشنامه‌های ارسالی و روند اعلام شده پیش می‌بریم.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی اظهار کرد: همانطور که قبلا هم اعلام شده بود امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم به طور حضوری و سایر پایه‌های تحصیلی به طور غیرحضوری برگزار خواهد شد و در نحوه برگزاری ارزشیابی آزمون‌های غیرحضوری تصمیمات شورای آموزش و پرورش در راستای عمل به مدرسه‌محوری مورد توجه قرار می‌گیرد.

ساکی با اشاره به اینکه طبق بخشنامه‌های در نظر گرفته شده ارزشیابی دانش آموزان انجام می‌شود، گفت: براین اساس شروع ارزشیابی پایانی غیرحضوری دانش آموزان متوسطه اول و دوم طوری برنامه ریزی شود که ترجیحا بعد از ششم خرداد بوده و حداکثر تا نیمه اول تیر به پایان برسد البته مدارس در صورت نیاز می‌توانند تا ۲۷ خرداد برای دوره و رفع اشکال فعالیت داشته باشند.

انتهای پیام/