در سال ۹۸؛
ثبت بیش از ۲هزارو ۸۳۰ مورد ولادت در لرستان

امانی پور مدیرکل ثبت احوال لرستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، گفت: در سال ۹۸ تعداد ۲۸۳۰۵ مورد ولادت به ثبت رسیده است از کل ولادت‌های ثبت شده ۱۴۸۷۰ نفر معادل ۵/۵۲درصد پسر و ۱۳۴۳۵ نفر ۵ /۴۷درصد دختر بودند و به ازای هر ۱۱۱ نفر پسر ۱۰۰ نفر دختر متولد شده است.

او افزود: از تعداد کل ولادت‌های ثبت شده ۱۷۹۱۲ مورد معادل ۳ /۶۳درصد شهری و ۱۰۳۹۳ مورد معادل ۷ /۳۶درصد روستایی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال لرستان ادامه داد: در هر شبانه روز به طور متوسط ۷۸ نوزاد در استان متولد شده است و مقایسه نرخ ولادت به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت در کشور ۷۶ /۱۴ودر استان ۴۷ /۱۵بوده است که رتبه ۱۵ را در کشور داریم.

امانی پور اظهارداشت: در سال ۹۸ تعداد ۹۲۰۵ واقعه فوت به ثبت ریده است که از کل فوتی‌های ثبت شده ۵۳۸۳ نفر معادل۵۸/۵

درصد مرد و ۳۸۲۲ نفر معادل ۵ /۴۱درصد زن بوده است.

او افزود: از تعداد کل فوتی‌های ثبت شده ۶۵۱۷ مورد معادل ۸ /۷۰درصد شهری و ۲۶۸۸ مورد معادل ۲ /۲۹درصد روستایی بوده است ودر هرشبانه روز ۲۵ مورد فوت ثبت شده است.

امانی پور گفت: مقایسه نرخ فوتی به ازای هر ۱۰۰ نفر در کشور ۹ /۴ودر استان ۳ /۵است که رتبه ۱۱ را در کشور داریم.

انتهای پیام/م