بارش های رگباری در راه آسمان خراسان رضوی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، آیدا فاروقی کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: این بارش ها به دنبال افرایش ابرناکی و همراه با وزش باد شدید و گرد و خاک تا پایان امشب در خراسان رضوی ادامه خواهد داشت.

او افزود: میانگین دمای هوا در خراسان رضوی از فردا روند افرایشی دارد و این روند تا ابتدای هفته آینده ادامه خواهد داشت.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: بیشینه دمای هوای امروز مشهد ۲۲ درجه سلیسوس پیش بینی شده است که نسبت به دیروز چهار درجه کاهش داشته است.

فاروقی بیان کرد: بیشینه دمای هوای مشهد تا پایان این هفته  و چند روز آینده به بیش از ۳۰ درجه سلسیوس خواهد رسید.

او تصریح کرد: کمینه دمای هوای دیشب مشهد ۱۵ درجه سلسیوس بود و کمینه دمای هوا در این شهر تا پایان هفته بین یک تا دو درجه نوسان دارد.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی تاکید کرد: فریمان با کمینه دمای هوای هشت درجه سلسیوس و مه ولات با بیشینه دمای هوای ۳۱ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان های خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت قبل بوده‌اند و بیشترین شدت وزش باد طی این مدت در بردسکن با سرعت ۵۸ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.
 
انتهای پیام//ف.س