فعال شدن هفت معدن غیرفعال استان کرمانشاه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛محسن دارابی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت : این معادن شامل مرمریت، فلدسپات، سنگ لاشه، سیلیس و بیتومین هستند که استخراج سالانه آن‌ها ۳۵۰ هزار تن برآورد می‌شود.

او گفت : این معادن که در شهرستان‌های کرمانشاه، اسلام‌آبادغرب، کنگاور، سنقر و کلیایی و گیلانغرب قرار دارند، برای ۴۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی کردند.

دارابی، احیا واحد‌های تولیدی را یکی از برنامه‌های اصلی سازمان صنعت، معدن و تجارت دانست و گفت: ۱۴۴ واحد صنعتی و معدنی استان با سرمایه‌گذاری بیش از هفت هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال امسال احیا می‌شود.

او افزود: برای احیا و تقویت این واحد‌ها ۶ هزار و ۲۴۸ میلیارد تومان سرمایه‌گذاران هزینه می‌کنند و بیش از هزار و ۵۷۹ میلیارد تسهیلات ریالی و ۱۶۰ میلیون یورو پرداخت و تامین می‌شود.

رییس سازمان صمت کرمانشاه افزود: با این حجم از سرمایه گذاری در مجموع برای سه هزار و ۱۷۹ نفر اشتغال جدید ایجاد و شغل ۶ هزار و ۲۴۲ نفر تثبیت می‌شود.

 دارابی ادامه داد: با احیا این واحد‌ها ۳.۷ میلیون تن ظرفیت تولید استان تثبیت و ۱۰ میلیون تن دیگر به این ظرفیت افزوده می‌شود.

او برگزاری نشست‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در احیا واحد‌های تولیدی را بسیار موثر دانست و گفت: سال گذشته ۱۱۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد که از هزار و ۳۸۵ مصوبه بیش از ۷۹ درصد آن عملیاتی شده است.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کرمانشاه افزود: ستاد تسهیل و رفع تولید تنها مربوط به رفع مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی نیست، بلکه علاوه بر بررسی و رفع موانع بنگاه‌های تولیدی، به مشکلات و موانع در حوزه‌های معدن، کشاورزی، گردشگری و میراث فرهنگی نیز رسیدگی می‌شود.

انتهای پیام/د