رونالدو استارت بازنشستگی را زد

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان, کریستیانو رونالدو (cristiano ronaldo) ستاره تیم فوتبال یوونتوس زمینی به ارزش ۷ میلیون پوند را در شهر لیسیون (پایتخت کشور پرتغال) خریداری کرده است. یک شبکه تلویزیونی پرتغالی ادعا کرده است که رونالدو قرار است در این زمین شروع به ساخت و ساز کند و یک خانه مجلل برای ایام بازنشستگی خود بسازد.

از ویژگی‌های این زمین فاصله ۳۰ دقیقه‌ای آن تا فرودگاه و ۱۰ دقیقه‌ای آن در مرکز شهر است. گویا رونالدو قصد دارد در دوران بازنشستگی خود به کشورش برگردد و در آن جا زندگی کند.


بیشتر بخوانید: راز موفقیت رونالدو فاش شد


این تنها ملک رونالدو نیست. او املاک لاکچری زیادی را در کشور‌های مختلف دارد. خانه لاکچری در تورین ایتالیا، یک ویلا در مادرید اسپانیا و یک آپارتمان ۷ طبقه در جزیره مادیرا از جمله املاک رونالدو هستند.

این اقدام رونالدو نشان می‌دهد او کم کم به فکر بازنشستگی از دنیای فوتبال است و احتمالا پس از اتمام ساخت این خانه شاهد بازنشستگی او خواهیم بود.

رونالدو پیش از این گفته بود پس از بازنشستگی قصد مربیگری ندارد و می‌خواهد همانند یک پادشاه زندگی کند.

انتهای پیام/