آمار کرونای استان مرکزی در ۲۵ اردیبهشت ۹۹

سید محمد جمالیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  گفت:  از ظهر دیروز تا امروز بیست و پنجم اردیبهشت ماه ۹۹ و بر اساس نتایج آزمایشگاهی ۱۲ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در استان مرکزی شناسایی شده است و به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۱۸۲۱ نفر رسیده است.

جمالیان افزود: شرح این ۱۲ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در استان مرکزی به صورت زیر است:

۸ مورد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اراک
۴ مورد مربوط به دانشکده علوم پزشکی ساوه
۰ موردمربوط به دانشکده علوم پزشکی خمین

او اضافه کرد: در۲۴ ساعت گذشته خوشبختانه مورد فوتی بر اثر بیماری کرونا ویروس در استان نداشته ایم و تعداد فوتی‌های این بیماری از زمان شیوع تاکنون همان ۱۶۲ نفر می‌باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد: در حال حاضر فقط ۱۵ مورد بیمار بستری مبتلا به کرونا در استان مرکزی وجود دارد که از این تعداد ۱۳ بیمار در بیمارستان آیت الله خوانساری اراک و ۲ مورد در خمین بستری هستند.

انتهای پیام / ج