کشت طلای سفید در گلوگاهِ آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،غلامرضا قنبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه با بیان عقد قرارداد کشت پنبه با رقم «مای۳۴۴» در این شهرستان، گفت: پیش بینی می‌شود ۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان به کشت پنبه اختصاص یابد.

او افزود:قابلیت کشت با خطی کار، بدون کرک بودن، عملکرد بالای ۴ تُن در هکتار و نیز کاهش ۵۰ درصدی مصرف بذر، از مزایای رقم جدید مای ۳۴۴ است.
 
قنبری گفت:۱۹ هکتار از زمین‌های این شهرستان پارسال به کشت پنبه با رقم لطیف اختصاص یافته بود.

غلامرضا قنبری به کشت مکانیزه پنبه در ۴۰ درصد از مزارع شهرستان گلوگاه تاکنون اشاره کرد و گفت: کشت این محصول از اواخر فروردین آغاز و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه،افزود:کشت دانه‌های روغنی بهاره مانند سویا، آفتابگردان، کنجد و پنبه به دلیل تأمین مواد اولیه کارخانجات روغن کشی و کاهش واردات در این شهرستان انجام می‌شود.
 

بیشتر بخوانید: کشت طلای سفید در ۲۵۰ هکتار از زمین های کشاورزی مازندران

انتهای پیام/س