رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان گفت: با بهبود شرایط مقابله با کرونا، ۹۰ درصد مساجد خراسان رضوی باز هستند.

به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، حجت الاسلام مجتبی مهدوی ارفع رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان گفت: بعد از شیوع کرونا ۷۰ درصد مساجد استان با رعایت
دستورالعملهای بهداشتی باز بود که با بهبود شرایط و وضعیت مقابله با کرونا این میزان به ۹۰ درصد افزایش یافته است.
او افزود: ۶ هزار مسجد در خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد پیش از
شیوع کرونا چهار هزار و ۵۰۰ مسجد فعال بودند.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان ادامه داد: هر چه بیشتر از شیوع کرونا میگذرد
مساجد بیشتری توانسته اند شرایط رعایت دستورالعملهای بهداشتی مقابله با کرونا را فراهم کنند و همچنین با بهبود شرایط خراسان رضوی در خصوص مقابله با کرونا مساجدی که بسته بودند هم در حال بازگشایی هستند.
حجت الاسلام مهدوی ارفع بیان کرد: آنچه باعث شد مساجد فعال شوند، مرجعیت و محوریت مساجد در موضوع
مواسات بود و با توجه به این که اعلام شد فعالیت قرارگاه مواسات با محوریت محله، مسجد و امام جماعت باشد و مردم هم مسجد را پناهگاه خود میدانند ضرورت بیشتری پیدا شد تا حتی مساجدی که شرایط سخت تری داشتند مقدمات بازگشایی آنها با رعایت دستورالعملهای بهداشتی فراهم شود.
انتهای پیام//ف. ش