توزیع ۵۰ هزار پرس غذای گرم و سبد غذایی در بین نیازمندان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محسن رخصی  با اشاره به فرارسیدن هفته اطعام نیازمندان و اکرام ایتام گفت: هرساله از ۱۵ ماه مبارک رمضان که مصادف با ولادت امام حسن مجتبی (ع) است، هفته اطعام نیازمندان و اکرام ایتام آغاز شده و تا ۲۱ ماه مبارک همزمان با شهادت امام علی (ع) ادامه دارد.

او افزود: در این هفته سعی بر این است توجه ویژه‌ای به بحث اطعام نیازمندان شود و در همین راستا از ابتدای ماه مبارک رمضان کار اطعام نیازمندان با جدیت در دستور کار قرار گرفته که در این هفته رنگ و بویی پررنگ به خود می‌گیرد.

رخصی با اشاره به راه اندازی ۳۰ آشپزخانه مهدوی در سطح استان، گفت: این اماکن هر روزه پخت غذای گرم داشته و بعد از بسته بندی بهداشتی غذاها، کار توزیع آن‌ها میان نیازمندان استان انجام می‌شود.

این مسئول افزود: در کنار توزیع غذای گرم، سبد غذایی هم که از محل کمک‌های مردمی تهیه شده، میان نیازمندان توزیع می‌شود.

رخصی بیان کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۵۰ هزار پرس غذای گرم و بسته غذایی به ارزش چهار میلیارد تومان از محل کمک‌های خیرین میان نیازمندان استان توزیع شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه تاکید کرد: برنامه این است تا پایان ماه مبارک رمضان توزیع ۱۵۰ هزار پرس غذای گرم و بسته غذایی را در میان نیازمندان استان داشته باشیم.

او  با اشاره به شیوع کرونا گفت: امسال متاسفانه توفیق اطعام دسته جمعی ایتام و نیازمندان از ما سلب شد و تنها سبد‌های غذایی و بسته‌های غذای گرم درب منزل آن‌ها ارسال می‌شود.

رخصی در ادامه تعداد خانوار‌های تحت پوشش این نهاد را حدود ۸۰ هزار خانوار اعلام کرد و از تمامی مردم خیر استان خواست تا در این ماه مبارک به یاری این خانواده‌ها بشتابند.

او بیان کرد: مردم نیک اندیش استان می‌توانند کمک‌های خود را به شماره حساب ۰۱۰۹۳۹۰۹۳۹۰۹ نزد بانک ملی یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۳۹۶۲۷ واریز کرده و یا از طریق شماره گیری کددستوری #۱*۸۸۷۷* کمک‌های خیرانه خود را پرداخت کنند.

انتهای پیام/ز