رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میامی:
بیش از ۸ هزار وعده غذای گرم بین نیازمندان میامی توزیع شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمد مهدی اصغری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میامی گفت: یکی از مهمترین وظایف کمیته امداد توسعه فرهنگ انفاق و احسان در جامعه است، و ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای کمک به محرومان و نیازمندان است.

او با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته اطعام نیازمندان به صورت جمعی انجام می‌شد، تصریح کرد: امسال به علت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، این غذا به در منازل ارسال می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میامی گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان طرح اطعام مهدوی در سطح شهرستان آغازشده، و بر اساس پروتکل‌های بهداشتی پیش از افطار بین نیازمندان توزیع می‌شود.

اصغری ادامه داد: تا پایان ماه مبارک رمضان ۲۰ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان و محرومان میامی توزیع می‌شود.

او اظهار داشت: خیران و حامیان با توجه به شیوع ویروس کرونا و به منظور پرداخت آسان با کد دستوری #۰۲۳۵*۸۸۷۷* به صورت مستقیم می‌توانند وجوه خود را برای کمک به نیاز‌های محرومان شهرستان واریز کنند و یا از طریق تماس با شماره ۰۲۳۳۲۶۲۳۲۲۷ حوزه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، نسبت به واریز کمک اقدام کنند.

انتهای پیام / ر