جبنیه، شیرینی عربی مخصوص ماه مبارک رمضان + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی جبنیه یک شیرینی عربی خوشمزه است که شبیه گوش فیل خودمان هست. نوعی نان پنیری که توی روغن سرخ میشود. این لقمه‌های پنیری سرخ شده براحتی درست می‌شود.

جبنیه، شیرینی عربی مخصوص ماه مبارک رمضان + طرز تهیه

مواد لازم

۱ و ۳/۴ پیمانه آرد درصورت نیاز یکی دو قاشق دیگه اضافه کنید

۱ ق غ سرخالی خمیرمایه

۱/۴ ق چ بکینگ پودر

۱ ق غ شکر

۱۰۰ گرم پنیرخامه‌ای

۵۰ گرم کره همدمای محیط

وانیل مقداری

۱/۲ پیمانه شیر ولرم

دستور پخت جبنیه

۱- آرد نمک بکینگ پودر شیرخشک و خمیرمایه رو در ظرفی مخلوط میکنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ آب ولرم پنیرخامه و روغن را با همزن میزنیم.

۲- و سپس مواد آردی را به آن میافزاییم و ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آوریم. اگر خمیر همچنان شل بود بازهم آرد اضافه میکنیم.

۳- روی خمیر را پارچه حوله‌ای میکشم و یکساعت در دما استراحت میدهیم.

۴- پس از استراحت خمیر را با وردنه روی نایلون و سطح صاف باز کرده و قالب میزنیم. سپس در روغن شناور داغ شده با شعله ملایم سرخ میکنیم.

۵- جبنیه‌های سرخ شدمون رو سریع داخل شربت بار ولرم میاندازیم و پس از چند ثانیه خارج کرده.

۶- طرز تهیه شربت بار:شکر و آب رو روی شعله قرار میدیم تا کمی به جوش آید و غلیظ شود.

۷- شعله را کم کرده زعفران و گلاب و هل را اضافه میکنیم، یه هم کوچیک میزنیم و در آخر آبلیمو رو هم اضافه کرده و دیگه قاشق تو شربتمون نمیبریم.

منبع: الکوثر

انتهای پیام/