هیچ مقاومتی در البرز برای مقابله با کرونا صورت نگرفت

هیچ مقاومتی در البرز برای مقابله با کرونا صورت نگرفتبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، حسین کریم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: البرز به دلیل شرایط ترانزیتی و تراکم جمعیتی می توانست در بحث شیوع بیماری ویروسی کرونا بحرانی باشد ولی هماهنگی و اتحاد بین دستگاه ها به واسطه پشتیبانی استاندار صورت گرفت و مانع وقوع این امر شده است.

کریم افزود: اولین استانی بودیم که تعطیلی مدارس و دانشگاه ها را به دلیل همراهی داشتیم و مکان های عمومی و مذهبی با جدیت تعطیل شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: طرح فاصله گذاری اجتماعی به بهترین نحو برگزار شد و با همکاری بسیج و سپاه طرح مقابله با کرونا به صورت محله محور به اجرا درآمد. رسانه ها و خیرین همراهی قابل توجهی درمقابله با بیماری کرونا داشتند و در زمینه تامین اقلام بهداشتی دستگاه های متولی با مکشوفات قاچاق به خوبی یاریگر بودند.

او افزود: مرگ کادر درمانی به دلیل بیماری ویروسی کرونا نداشتیم و جلسات مقابله با این بیماری بصورت مستمر برگزارمی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در خصوص آمار مبتلایان به کرونا نیز گفت: پیک مرگ دریک روز ۱۶ نفر بوده است .

کریم افزود : میانگین سنی موارد مثبت کرونا  در البرز ۵۸ سال و  میانگین سنی فوت شدگان ۶۸ سال بوده است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/خ