کمک ۱۵۰ میلیون تومانی خیران در جشن گلریزان محمدیه

سرهنگ طاهرخانی فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، گفت: برای اجرای مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه همزمان با سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع)، جشن گلریزان با حضور خیران شهر محمدیه و ناحیه شهری مهرگان برگزار شد.

سرهنگ طاهرخانی افزود: در این مراسم خیران حدود ۱۵۰ میلیون تومان برای تهیه بسته‌های معیشتی کمک کردند.

او اضافه کرد: در مرحله نخست رزمایش کمک مومنانه در شهرستان البرز ۳ هزار و ۳۰۰ بسته معیشتی به ارزش ۷۰۰ میلیون تومان بین نیازمندان و آسیب دیگان ناشی از کرونا توزیع شد.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان البرز گفت: علاوه بر توزیع بسته‌های معیشتی در رزمایش کمک مومنانه، خیران در تسویه دفاتر حساب نیازمندان و همچنین بخشش اجاره بهای مغازه و اماکن ورزشی از یک تا سه ماه سهیم بودند که تا کنون در این زمینه ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان بخشیده شده است.

سرهنگ طاهرخانی افزود: برای اجرای رزمایش کمک مومنانه ۸۳ قرارگاه با محوریت امام جماعت، هیئت امنا و پایگاه‌های بسیج به منظور شناسایی افراد نیازمند، خیر و توزیع کمک‌های جمع آوری شده در شهرستان البرز فعال است.

انتهای پیام/ک